Want to keep learning?

This content is taken from the University of Groningen's online course, Inleiding Nederlands recht: de eerste stappen in de wereld van het recht. Join the course to learn more.

Ontmoet het team

In deze stap stellen we je voor aan de docenten en mentor die je zullen begeleiden tijdens deze cursus. Zij zullen ook de voortgang bewaken en helpen waar nodig is gedurende de cursus.

Misschien vind je het nuttig om naar de profielpagina’s van de docenten te gaan en ze te volgen - op deze manier ben je met gemak in staat om al hun commentaren te zien in je eigen activity feed, die je kunt vinden bovenaan elke pagina. In de comments secties van de meeste stappen, kun je ook kiezen om alleen de commentaren te zien van de personen die je volgt, door op het ‘following’ filter te drukken.

Lead educator

Adriaan Wierenga - Lead educator en coördinator van deze cursus. Docent aan de Rijksuniversiteit Groningen en als onderzoeker verbonden aan het Centrum voor Openbare Orde en Veiligheid (COOV).

Mentor

Tim van Zuijlen - Co-ontwikkelaar van deze cursus.

Educator

Mentko Nap - Docent Staatsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Nu de docenten zijn geïntroduceerd willen we jullie vragen of je jezelf wilt introduceren in de discussion sectie hier onder?

Waar kom je vandaan? Wat doe je? Studeer je of werk je al? Waarom doe je mee met deze cursus? Wat verwacht je van deze cursus?

Je kan nu ook ervaren hoe de FutureLearn discussies werken. Kijk eens naar de commentaren met de meeste “likes” en volg de mensen die interessant zijn voor je.

Wat betreft online discussies in onze cursus verwachten we van onze cursisten een academische houding vergelijkbaar met die we hier op de campus verwachten. Wees beleefd, help elkaar en respecteer de ander, ook al ben je het soms niet eens.

Share this article:

This article is from the free online course:

Inleiding Nederlands recht: de eerste stappen in de wereld van het recht

University of Groningen