Skip main navigation

New offer! Get 30% off one whole year of Unlimited learning. Subscribe for just £249.99 £174.99. New subscribers only. T&Cs apply

Find out more

Voksnes påvirkning af udviklingen i den tidlige barndom

In this exercise we'll reflect on adult's roles in early childhood development.
Vi tager det måske for givet, når vi støtter små børn på forskellige måder og hjælper dem med at navigere i hverdagens stress og udfordringer. At hjælpe små børn med at håndtere stress kan bestå i blot at give dem et trøstende knus, distrahere dem med en sjov leg eller et sjovt spil eller spørge ind til, hvordan de har det. Du tænker måske ikke over, hvor gavnlig denne form for responsiv omsorg er for små børn!

  • Forældre og omsorgspersoner – hvordan reagerer I, hvis jeres lille øjesten mister balancen og sætter sig på numsen, mens han eller hun er ved at lære at gå?
  • Lærere og pædagoger – hvordan reagerer I, hvis et barn bliver ked af det, når barnets omsorgsperson har afleveret barnet til jer?

Børn har nogle gange brug for ekstra hjælp og støtte til at overvinde de negative effekter af de store og skræmmende begivenheder, de oplever.

På de næste to trin kan du vælge det diskussionsforum, der passer bedst til din rolle, og dele dine tanker med andre kursusdeltagere. Hvert refleksionsforum har forskellige spørgsmål om, hvordan du bedst kan støtte de små børn i dit liv i perioder med forandringer eller stress. Du kan dele nyttige tips og gode råd, der har fungeret for dig, eller måske ting, der ikke har fungeret for dig, og uddybe dem over for de øvrige kursusdeltagere. Du kan også se nærmere på det andet diskussionsforum for at få mere at vide om rollerne for andre voksne med børn i deres liv!

This article is from the free online

At takle udfordringer: Social og følelsesmæssig udvikling gennem leg

Created by
FutureLearn - Learning For Life

Reach your personal and professional goals

Unlock access to hundreds of expert online courses and degrees from top universities and educators to gain accredited qualifications and professional CV-building certificates.

Join over 18 million learners to launch, switch or build upon your career, all at your own pace, across a wide range of topic areas.

Start Learning now