Skip main navigation

Рефлексія

Рефлексія

Цього тижня ми отримали багато ґрунтовних знань і навичок, які можна використовувати у щоденному житті, взаємодіючи з дітьми.

Тепер обміркуйте наведені нижче запитання та опублікуйте відповіді у коментарях або запишіть у власних записниках. Ви також можете коментувати міркування інших учасників курсу, з якими навчаєтеся!

  1. На початку цього тижня ви обмірковували, що допомагає вам та дітям почувати себе емоційно та психологічно комфортно? Як ваша дитина або діти у вашій спільноті мають підтримку, щоб почуватися емоційно комфортно? Як діти шукають підтримку у близьких їм людей, у своїй місцевій спільноті (тобто школі) і в ширшому колі суспільства?

  2. Цього тижня ми обговорили деякі конкретні стратегії запобігання та реагування (розвиток уважності, створення карти соціальної підтримки, визначення психологічного стресу, направлення до спеціаліста). Яку стратегію ви будете використовувати? У яких випадках ви будете використовувати її для себе й дітей у вашому житті? Як ви використовуватимете цю стратегію? Як ви адаптуєте та зміните стратегію відповідно до потреб дитини чи ваших потреб?

This article is from the free online

«Як справлятися зі змінами: соціально-емоційне навчання через гру»

Created by
FutureLearn - Learning For Life

Reach your personal and professional goals

Unlock access to hundreds of expert online courses and degrees from top universities and educators to gain accredited qualifications and professional CV-building certificates.

Join over 18 million learners to launch, switch or build upon your career, all at your own pace, across a wide range of topic areas.

Start Learning now