Skip main navigation

Rezultate așteptate în procesul de învățare

Ce veți învăța din acest modul în cadrul cursului? Aflați mai jos.
Persoanele care locuiesc și lucrează în penitenciare prezintă un risc mai mare de a intra în contact cu bolile infecțioase, o parte dintre acestea putând fi prevenite prin vaccinare.

Asigurarea unor rate ridicate de vaccinare în penitenciare poate fi foarte eficientă în prevenirea apariției unor focare de boli și în protejarea persoanelor care lucrează și care locuiesc în penitenciare, precum și a prietenilor și a familiei acestora, precum și a persoanelor din întreaga comunitate.

La sfârșitul acestui curs, veți:

  • Înțelegeti cum viața și munca în închisoare vă expune la boli infecțioase
  • Înțelegeți ce boli care pot fi prevenite prin vaccinare sunt deosebit de relevante pentru persoanele care lucrează și se află în penitenciare
  • Veți fi încrezător în vaccinuri și veți putea răspunde la întrebările/îngrijorările legate de vaccinuri, în special din partea persoanelor care se află în penitenciare.

This article is from the free online

Sănătatea în penitenciare: Vaccinarea persoanelor care lucrează și locuiesc în penitenciare (personal instruit în domeniul vaccinării) - Moldova

Created by
FutureLearn - Learning For Life

Reach your personal and professional goals

Unlock access to hundreds of expert online courses and degrees from top universities and educators to gain accredited qualifications and professional CV-building certificates.

Join over 18 million learners to launch, switch or build upon your career, all at your own pace, across a wide range of topic areas.

Start Learning now