Skip main navigation

Obiective de învățare

Ce veți învăța din acest modul în cadrul cursului? Aflați mai jos.
Persoanele care se află și lucrează în penitenciare prezintă un risc mai mare de a intra în contact cu boli infecțioase, dintre care o parte pot fi prevenite prin vaccinare. .

Asigurarea unor rate ridicate de vaccinare în penitenciare poate fi foarte eficientă în prevenirea apariției unor focare de infecții și în protejarea persoanelor care lucrează și se află în penitenciare, precum și a prietenilor și a familiei acestora și a persoanelor din comunitate în general.

La sfârșitul acestui curs, veți:

  • Înțelege ce sunt vaccinurile și bolile pe care le pot preveni
  • Înțelege cum aflarea și munca în penitenciar vă pot expune la boli infecțioase
  • Înțelege calendarul de vaccinare din țara dumneavoastră și cum se aplică persoanelor care se află și lucrează în penitenciare
  • Veți avea încredere în vaccinuri și veți fi capabil să răspundeți la întrebări/îngrijorări legate de vaccinuri, în special din partea persoanelor aflate în penitenciare.

This article is from the free online

Sănătatea în penitenciare: Vaccinarea persoanelor care lucrează și locuiesc în penitenciare (personal neinstruit în domeniul vaccinării) - Moldova

Created by
FutureLearn - Learning For Life

Reach your personal and professional goals

Unlock access to hundreds of expert online courses and degrees from top universities and educators to gain accredited qualifications and professional CV-building certificates.

Join over 18 million learners to launch, switch or build upon your career, all at your own pace, across a wide range of topic areas.

Start Learning now