Skip main navigation

Programele naționale de vaccinare

Doriți să aflați mai multe despre programele de vaccinare din țara dumneavoastră?
Imaginea unui bec pe tablă.
Fiecare țară are un program de vaccinare oarecum diferit, stabilit de experții naționali și de consilierii științifici în funcție de bolile care sunt mai frecvente în țările lor și de vaccinurile pe care aleg să le ofere.

Acest calendar explică la ce vârstă trebuie să fie vaccinați bebelușii, copiii și adulții. În unele țări, persoanele care locuiesc și lucrează în penitenciare sunt eligibile pentru diferite vaccinări pentru a le proteja cât mai bine.

Dacă doriți să vedeți calendarul de vaccinare din țara dumneavoastră, faceți clic pe fișierul din partea de jos a acestei pagini pentru a accesa calendarul țării dumneavoastră.

Cereți întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră cu privire la ce vaccinuri ar trebui să primiți și când.

This article is from the free online

Sănătatea în penitenciare: Vaccinarea persoanelor care lucrează și locuiesc în penitenciare (personal neinstruit în domeniul vaccinării) - Moldova

Created by
FutureLearn - Learning For Life

Reach your personal and professional goals

Unlock access to hundreds of expert online courses and degrees from top universities and educators to gain accredited qualifications and professional CV-building certificates.

Join over 18 million learners to launch, switch or build upon your career, all at your own pace, across a wide range of topic areas.

Start Learning now