Skip main navigation

Introducere

O introducere rapidă în această parte a cursului.
Hand saying no
În următorii pași, vom explica câteva percepții comune despre vaccinuri, care ar putea fi deosebit de relevante atunci când vorbim despre vaccinare cu persoanele care locuiesc în penitenciare.

Vaccinarea poate fi un subiect sensibil de discutat și este important să vă simțiți încrezători atunci când abordați astfel de conversații.

În următorii pași, vă vom prezenta patru origini de atitudine care stau la baza sentimentelor sau opiniilor legate de vaccinare. Am ales aceste patru rădăcini particulare pentru că sunt cele mai relevante pentru persoanele care locuiesc și lucrează în penitenciare.

Aceste informații se bazează pe o cercetare efectuată de un proiect numit Jitsuvax. Pentru a accesa toate resursele lor privind ezitarea față de vaccinare, vă rugăm să urmați linkul de mai jos.

This article is from the free online

Sănătatea în penitenciare: Vaccinarea persoanelor care lucrează și locuiesc în penitenciare (personal neinstruit în domeniul vaccinării) - Moldova

Created by
FutureLearn - Learning For Life

Reach your personal and professional goals

Unlock access to hundreds of expert online courses and degrees from top universities and educators to gain accredited qualifications and professional CV-building certificates.

Join over 18 million learners to launch, switch or build upon your career, all at your own pace, across a wide range of topic areas.

Start Learning now