Skip main navigation

Dina spiller håndball

Listening and reading comprehension

To ganger i uka spiller Dina håndball.

Hun spiller på jentelaget i Fjordvik, og de har trening på mandag og torsdag.

Dessuten spiller de ofte kamp i helgene. Hun liker veldig godt å spille på Fjordvik fordi alle jentene er veldig greie og treneren er kul.

Hun har spilt håndball i seks år, men Fjordvik er mye bedre enn laget hennes i Frankrike. Denne sesongen har de vunnet nesten alle kampene sine.

Dina har alltid vært aktiv og har alltid holdt seg i form.

Hun har prøvd forskjellige idretter, men håndball er den morsomste idretten. I håndball bruker hun hele kroppen, og det liker hun.

Det er viktig å ha sterke og raske bein i håndball fordi hun må løpe fort og hoppe høyt. Derfor må hun også ha sterke lunger og god kondisjon.

Hun er veldig flink til å kaste ballen med den høyre armen sin, men den venstre armen hennes er ikke så god. Hun vil gjerne bli sterkere for å kaste enda hardere.

Håndball er en tøff sport, og det er ganske lett å bli skadet. Dina har slått seg noen ganger, men det har heldigvis aldri vært alvorlig. Det er kanskje fordi jeg er i så god form, tenker hun.

Men håndball er ikke bare muskler og kondisjon. Taktikk er også viktig, og Dina må bruke hodet når hun spiller. Det synes hun er interessant.

Den største drømmen til Dina er å bli profesjonell håndballspiller. Hun ser ofte på det norske landslaget på TV. De norske spillerne er kjempeflinke. De er til og med olympiske mestere! Kanskje kan hun representere Norge i OL om noen år?

Vil du vite mer om idrett i Norge?

Da må du laste ned Pdf-en du finner i vår Downloads-seksjon!

Og så kan du øve litt på Flashcards

Do you want to know more about sports in Norway? You must then download our pdf!

And afterwards, you can practise a little bit on Flashcards

Flashcards Norwegian to English

Flashcards English to Norwegian

Have a good game!

This article is from the free online

Norwegian for Beginners 3

Created by
FutureLearn - Learning For Life

Reach your personal and professional goals

Unlock access to hundreds of expert online courses and degrees from top universities and educators to gain accredited qualifications and professional CV-building certificates.

Join over 18 million learners to launch, switch or build upon your career, all at your own pace, across a wide range of topic areas.

Start Learning now