Skip main navigation

Volgende week: bekkenbodemspieroefeningen en incontinentie

In deze tekst kijken we vooruit naar Week 2 van de cursus, te weten bekkenbodemspieroefeningen en incontinentie.
Bekkenbodemspieroefening
© Universitair Medisch Centrum Groningen

We zijn aan het einde gekomen van Week 1. Bedankt voor al je opmerkingen en input voor de cursus!

Week 2 gaat over bekkenbodemspieroefeningen en de behandeling van incontinentie. Dat is een probleem waar veel vrouwen na de bevalling last van hebben. Je leert bekkenbodemspieroefeningen te doen, een gezonde gewoonte voor alle vrouwen, en je krijgt tips om gemotiveerd te blijven de oefeningen te doen.

Zou je misschien mee willen doen aan ons onderzoek?

Het team nodigt je uit om mee te doen aan het MAMMI-onderzoek. Je kunt hierin je mening geven over de eerste week van de cursus. Klik hier om naar de enquête te gaan die maximaal 5 minuten duurt. De enquête is vrijwillig en je hoeft deze niet te doen als onderdeel van de cursus.

Dit is een link naar een externe site met vragenlijsten van het MAMMI onderzoek van UMCG/RUG en Trinity College Dublin. Alle gegevens worden anoniem verzameld om de cursus te evalueren. Ethische goedkeuring voor deze studie werd verleend door Trinity College Dublin. Voor meer informatie zie deze website.

Let op: dit is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door UMCG/RUG en Trinity College Dublin en uw deelname is onderworpen aan het eigen beleid en de voorwaarden van de universiteit. Jouw deelname aan het onderzoek heeft geen effect op jouw studievoortgang, cijfers of FutureLearn-profiel.

© Universitair Medisch Centrum Groningen
This article is from the free online

Gezondheid na je zwangerschap: Hoe voel jij je?

Created by
FutureLearn - Learning For Life

Reach your personal and professional goals

Unlock access to hundreds of expert online courses and degrees from top universities and educators to gain accredited qualifications and professional CV-building certificates.

Join over 18 million learners to launch, switch or build upon your career, all at your own pace, across a wide range of topic areas.

Start Learning now